recent posts

25 Νοε 2011

1 χρόνος VOLOSLIVING


Πριν από ένα χρόνο ακριβώς πήρα μια απόφαση. Να κάνω ένα πείραμα . Το σκέφτομαι καιρό και μετά από συζητήσεις με φίλους και γνωστούς το αποφασίζω .Να μετρηθούμε πόσοι είμαστε. Ποιοι είμαστε εμείς και ποιοι είναι οι άλλοι. Ο τρόπος απλός άμεσος και δημιουργικός. Ένα νέο blog . Το δικό μου blog! Εκεί που θα τα λέω γιατί αλλιώς θα σκάσω!
Έτσι γεννήθηκε το VOLOSLIVING. Το εργαλείο το έχω στα χέρια πάντα και παντού. Ένα κινητό τελευταίας ( τότε ) τεχνολογίας με φωτογραφική μηχανή. Ίσως να ήταν και αφορμή το τεχνολογικό αυτό παιχνίδι. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Ερεθίσματα όσα θες. Δεν ήθελα να κάνω μαθήματα και να περιαυτολογήσω, αλλά να δώσω με τρόπο απλό και σύντομο τα like και dislike της δικής μου οπτικής πιστεύοντας τελικά πως τα αυτονόητα δεν είναι και τόσο αυτονόητα.
Σήμερα , ένα χρόνο μετά, η facebook σελίδα του blog αριθμεί περίπου 950 ( αγαπημένους ) φίλους, το VOLOSLIVING φιλοξενείται σε περισσότερα από 50 blog τοπικά και όχι μόνο, έχουν κοινοποιηθεί ή αναδημοσιευτεί διάφορα post περισσότερες από 200 φορές, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερα από 500 download φωτογραφιών, με 7236 μοναδικούς επισκέπτες και με 12.400 page loads τον πρώτο μόλις χρόνο, τελικά το VOLOSLIVING δεν είναι μόνο προσωπική υπόθεση. Ποτέ δεν πίστευα πως ένα blog τέτοιου περιεχομένου θα έχει τόση ανταπόκριση. Ευχαριστώ για τα συγκινητικά e-mail, για τα καθημερινά like , για τα σχόλια, για το επίπεδο, για τους νέους φίλους.
Είναι απίστευτο αλλά πέρασε 1 χρόνος!
. .


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...