recent posts

6 Σεπ 2012

Βάλτο εκεί που ξέρεις...please...

Τι ωραία που είναι στο Βόλο!
 





εξαιρετικά.


2 σχόλια:

  1. καλησπερα.. το προβλημα της σταθμευσης των αυτοκινητων ειναι δεδομενο για τα ελληνικα αστικα κεντρα, και περα απο ελαχιστες περιπτωσεις (δακτυλιος κτλ) λυση δεν δινεται. Ολοι οσοι ζουν και/ή οδηγουν στο βολο αντιμετωπιζουν το προβλημα, η ευθυνη ομως μοιραζεται, απο τη στιγμη που δεν υπαρχουν οργανωμενες δομες σταθμευσης, στους δημοτες και στο δημο.
    θα μπορουσε κανεις ευστοχα να υποστηριξει πως στο κεντρο του βολου θα ηταν προτιμοτερη η κινηση μονο με ποδηλατο (τα οποια θα μπορουσε να διαθετει ο δημος εναντι καποιου ποσου, για οσους δεν εχουν) και καποιων απαραιτητων μεταφορικων οχηματων, ωστε να αποφευχθει το προβλημα της σταθμευσης, της ηχορυπανσης (αυτα τα παπακια ειναι ιδιαιτερα ενοχλητικα) , της μολυνσης και να δημιουργηθει ενα πιο 'ανθρωπινο' κεντρο.
    Ο Βολος, λογω της γεωγραφικης δομης του, παρεχει οσα χρειαζονται για την υλοποιηση ενος τετοιου εγχειρηματος.
    προφανως περα απο το οικονομικο ζητημα, ειναι απαραιτητη η βουληση δημου και δημοτων, πραγμα που δε συμβαινει, στη πραξη. Επομενως, επεται οτι δεν ευθυνονται μονο οσοι εμφανιζονται στις εικονες ως θυτες, αλλα ο βολος σα συνολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εκείνοι οι οποίοι πρέπει να το θέλουν αυτό που περιγράφεις είναι οι ίδιοι οι δημότες. Οι οποίοι αφού το αποφασίσουν θα πρέπει να το διεκδικήσουν από την πολιτεία και φυσικά να το πληρώσουν ( οι δημότες πάντα) . Επιπλέον ο Βόλος είναι μία πόλη που περπατιέται άνετα από άκρη σε άκρη ειδικά για να φας γύρο πίτα στην Ιάσωνος. Με το ζόρι τέτοιες αλλαγές δε γίνονται. Πρέπει να το θέλουν οι πολίτες και δε το βλέπω….( οι πολλοί όχι οι λίγοι )

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...