recent posts

10 Ιαν 2011

Ιδέες για να μεταμορφώσετε το σπίτι σας!

Τα Χριστούγεννα η πρωτοχρονιά είναι οι μέρες του χρόνου που το σπίτι διακοσμείται και παίρνει όψη χαρούμενη και γιορταστική. Αν δεν είχατε το χρόνο να ασχοληθείτε με το σπίτι σας, επενδύστε λίγο χρόνο και πολλή διάθεση και μεταμορφώστε το χώρο σας με 2 απλές κινήσεις!

  1. Κρέμασε τον Άγιο Βασίλη από το δέντρο! Πρόταση από Βολιώτη κάτοχο μπαλκονιού ( και δέντρου ) ιδιοκτήτη  προφανώς συνεργείου αυτοκινήτων αφού  δεν υπάρχει περίπτωση να μην πέσεις στο εν λόγω δέντρο όταν οδηγείς αμέριμνος και εμφανιστεί αγνώστου ταυτότητας αιωρούμενος Άγιος Βασίλης μπροστά σου.




  1. Οι εποχές αλλοτινής λιτότητας όπου το ξερακιανό δενδράκι ντυνόταν με μπαμπάκι και στολιζόταν με οικολογικά αυτοσχέδια υλικά με βάση το χαρτί και τα καρύδια, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η νέα λιτότητα made in troika συμβάλει σε μια πρόταση-επίθεση στην αισθητική μας και  ενάντια σε ό,τι συνιστά την έννοια στυλ. Όχι λαμπιόνια στο μπαλκόνι που βάζει ο κάθε πικραμένος  και κάνουν το λογαριασμό της ΔΕΗ να μοιάζει με το λογαριασμό κινητού του Πάγκαλου, αλλά κερί φωτιζόμενο πλαστικό 2 μέτρων με βάση γκι  φωτιζόμενη επίσης με led!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...