recent posts

27 Ιουλ 2011

καλοκαίρι + θερινό σινεμά = ΝΑΙ


Εκτός από το γνωστό soundtrack του Λουκιανού Κηλαηδόνη και τη βαριά φανέλα που κουβαλάνε λόγω ηλικίας, τα θερινά σινεμά είναι αγαπημένα και η δροσιά της νύχτας σε συνδυασμό με την παντελή έλλειψη απαγόρευσης καπνίσματος που για τον Έλληνα είναι passing board τα καθιστούν ιδανική καλοκαιρινή επιλογή. Στο Βόλο η ¨Εξωραϊστική¨ έχει μπει δυναμικά στο χάρτη της πόλης με τη φιλοξενία τα τελευταία χρόνια του CINE ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ. Με προσεγμένες φεστιβαλικές επιλογές αλλά και 3,5 € εισιτήριο δε το συζητώ γεμίζει χαλαρά.

Οι εχθροί πολλοί: καμιά καλοκαιρινή μπόρα, ο κάγκουρας με τη Στανίση στη διαπασών και ανοιχτά παράθυρα στο polo ( γιατί πάντα κάτι κούτσικα αυτοκίνητα πόλης τα μετατρέπουν σε transformers δεν το κατάλαβα ποτέ και γιατί πάντα Στανίση ή hip-hop; Χάθηκαν οι επιλογές; Βάλε τουλάχιστον cranberries να γουστάρουμε… ) , συναυλίες, αγανακτισμένοι που διαδηλώνουν εν ώρα προβολής και πολλά άλλα. Αξίζει πάντως ειδικά με φεγγαράδα!


3 σχόλια:

  1. mia yperoxh kalokairinh apolaysh poy mas thimizei alles epoxes

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλησπέρα.
    εμένα μου θυμίζει το χτεσινό βράδυ που ήμουν εκεί κι απόλαυσα μια γαλλική κομεντί.
    ελπίζω να περνάτε ωραία το καλοκαίρι στον ωραίο Βόλο και τα πέριξ!
    καλό απόγευμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραία η κομεντί την είδα και γώ και πολύ κόσμο είχε. Θερινό σινεμά ... κάποτε στη γειτονιά μου την παλιά που λέει και το άσμα υπήρχε ο εσπερος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...