recent posts

11 Ιαν 2011

Με το δεξί!




Έφυγε. Ήρθε ο νέος χρόνος με τα δώρα…με ελπίδες. Μια νέα Δημοτική αρχή ( λέμε τωρα…) , έρχονται οι εκπτώσεις τελευταία ελπίδα για την αγορά, ανεβαίνει η τιμή της βενζίνης - τελευταία ελπίδα να ΜΗΝ πάρεις το αυτοκίνητο στην Ιάσονος, ελπίδες πως θα αλλάξουμε και εμείς οι ίδιοι. Σύμφωνα λοιπόν με το Κέντρο Ψυχολογικής Υποστήριξης της Βοστόνης, στο top 10 των στόχων που θέτουμε φιγουράρουν  πάντα στις πρώτες θέσεις:

1. Να αφιερώσω περισσότερο χρόνο στους φίλους και την οικογένεια μου ( αρκεί να μην χρειάζεται να ακούω τα προβλήματα τους κάθε είδους και να κουνάω συγκαταβατικά την κεφαλή τύπου  βιώνω και εγώ το πρόβλημα )

2. Να ξεκινήσω γυμναστική (  παθητική εννοείται )

3. Να χάσω κιλά (  με κάποιο μαγικό τρόπο συνεχίζοντας να τρώω ότι και όσο γουστάρω)

 Ο κύκλος της εορταστικής περιόδου έκλεισε και για φέτος, διανύοντας ήδη το πρώτο δεκαήμερο της νέας χρονιάς. Ήταν μια πραγματικά δύσκολη χρονιά! Για την Ελλάδα - για όλους μας. Οι περισσότεροι έστειλαν έτοιμα μηνύματα ομαδικώς και στις 200 επαφές του κινητού τους, χώρεσαν και στο μισό τετραγωνικό πίστας που τους αναλογεί στις μπουζουκερί για να τους μπει καλά…και ήρθε το 2011!
Αντε να δούμε…συνεχίζουμε. Χρόνια πολλά!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...