recent posts

25 Ιουλ 2011

Attention Πηλιορείτης!


Για τους Πηλιορείτες όλοι έχουμε ακούσει διάφορα και ίσως κάποιοι από εμάς να έχουμε και πικρή εμπειρία. Δεν μπορώ να ξέρω γιατί και πώς έχει επικρατήσει μία συγκεκριμένη εντύπωση για τους Πηλιορείτες. Καρφοδέκαροι, αντικοινωνικοί, ανθρωποδιώχτες , λέγονται πολλά και πιθανόν να υπάρχει μια δόση αλήθειας….Φυσικά οι γενικεύσεις ποτέ δεν ωφέλησαν κανένα. Υπάρχει όμως μια εσάνς απομονωτισμού σε κάποια χωριά αλλά το προσπερνάμε και απολαμβάνουμε το υπέροχο Πήλιο. Ειδικά η νέα γενιά επιχειρηματιών που δραστηριοποιείται στο Βουνό των Κενταύρων με τα πτυχία τους και τα ανοίγματά τους καμία σχέση δεν έχει με τα παραπάνω. Αλλά και οι παλιότεροι… μας έχουν φιλοξενήσει, μας έχουν περιποιηθεί, μας έχουν φροντίσει. Τώρα μάλιστα διαπιστώνω πως έχουν και χιούμορ!


2 σχόλια:

  1. αγαπητε μαλλον απο το πηλιο θα εισαι και θα μας τα λες τοσο ροδινα ..οχι και τωρα ξαφνικα γινανε καλοι ανθρωποι και χιουμορ και μπλα μπλα...οσοι πανε στο πηλιο ξερουνε τιμες απο αλλο πλανητη...εξυπηρετηση...και πανω απο ολα φιλοξενια, οσο τωρα αν πετυχες και 2 (πολλους λεω) με αλλη συμπεριφορα η τυχαιο θα ειναι η απλα δεν ειναι καθαροαιμοι..καλο βραδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά καταλαβαίνω το λόγο που διαμαρτύρεσαι και μάλιστα πολύ καλά. Ψυχραιμία και έρευνα αγοράς. Υπάρχουν λαμπρές εξαιρέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...